Chleby mieszane
Autorska receptura na chleby żytnio-pszenne pozwoli Państwu znaleźć idealną bazę na każdą kanapkę.
Mąka żytnia T720 - 70%, mąka pszenna T550 - 30%,woda, zakwas (woda, mąka żytnia), sól, drożdże (0,3%)
Mąka żytnia T720 - 70%, mąka pszenna T550 - 30%, woda, zakwas (woda, mąka żytnia), czarnuszka (1%), sól, drożdże (0,3%)
Mąka żytnia T720 - 70%, mąka pszenna T550 - 30%, woda, maślanka, zakwas (woda, mąka żytnia), cebula mielona świeża, czosnek granulowany, kminek rzymski (1%), sól, drożdże (0,3%)
Mąka żytnia T720- 70%, mąka pszenna T550 - 30%, woda, zakwas (woda, mąka żytnia), siemię lniane (10%), sól, drożdże (0,3%)