Jedno z najbardziej znanych i tradycyjnych dań kuchni gruzińskiej. Jest to wyrób z ciasta drożdżowego z nadzieniem serowym. W naszej piekarni serwujemy też z innymi dodatkami. Nazywany również gruzińską pizzą.
Penovani gruzińskie
Gruzińskie ciasto „słojka”, wyprodukowane przez naszych piekarzy w technologii ciasta francuskiego, którego wnętrze wypełnione jest po brzegi różnymi wariantami słodkich nadzień między innymi: owoce, czekolada lub słodki twarożek.
Bułki
Wypiekane codziennie na miejscu, sprzedawane jeszcze gorące. Dzięki kilku rodzajom tych wyrobów każdy znajdzie swojego faworyta.
Chleby premium
Dla wyrafinowanego podniebienia, chleb z dodatkiem owoców udoskonali każdy posiłek.
Chleby mieszane
Autorska receptura na chleby żytnio-pszenne pozwoli Państwu znaleźć idealną bazę na każdą kanapkę.
Chleby pszenne
Pieczywo z mąki pszennej w Polsce jest nadal popularne, świadczą o tym pytania od naszych klientów o najlepsze w Krakowie chleby pszenne.
Ciasteczka
Coś pysznego do kawy, fani słodkich wypieków docenią każdy wariant naszych kruchych ciasteczek
Słodkie wypieki
Doskonałe ciasto drożdżowe posypane słodką i rozpływającą się w ustach kruszonką.