Słodkie wypieki
Doskonałe ciasto drożdżowe posypane słodką i rozpływającą się w ustach kruszonką.

Babka drożdżowa z bakaliami
Mąka pszenna T550, jaja, margaryna 80% (oleje roślinne w zmiennych proporcjach (kokosowy, słonecznikowy, palmowy), woda, emulgatory (E475, E471), sól, kwas cytrynowy E330, aromat śmietankowy, betakaroten), woda, cukier kryształ, mieszanka keksowa, rodzynki, mleko w proszku odtłuszczone, zakwas pszenny suszony; gluten pszenny; sól; enzymy; aromat waniliowy i śmietankowy
Ozdoba: krem z białej czekolady (cukier, olej palmowy, laktoza z mleka, olej słonecznikowy, odtłuszczone mleko w proszku, słodka serwatka w proszku, emulgator, lecytyna sojowa, aromat), śliwka

Babka waniliowa
Mąka pszenna T550, masa jajeczna, cukier, skórki owoców kandyzowanych, margaryna roślinna (oleje roślinne w zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato), cukier waniliowy, proszek do pieczenia, sól

Babka cytrynowa
Mąka pszenna T550, masa jajeczna, cukier, skórki cytrynowe kandyzowane, margaryna roślinna (oleje roślinne w zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato), cytryna świeża (sok + skórki), proszek do pieczenia, sól.
Polewa: cukier puder, sok ze świeżej cytryny, masło

Babka czekoladowa ze skórką pomarańczy
Mąka pszenna T550, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, skórki pomarańczowe kandyzowane, margaryna roślinna (oleje
roślinne w zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów
tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato), kakao ciemne, pomarańcze świeże (sok + skórki), proszek do pieczenia, sól.
Polewa: czekolada deserowa, śmietanka 36%, masło

Chałka z kruszonką
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól

Drożdżówki w nadzieniem owocowym
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: owoce (do wyboru: wiśnia, jagoda, malina, truskawka, śliwka), cukier, skrobia ziemniaczana. Opcja płatki migdałowe

Drożdżówka z kajmakiem
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: mleko pełne pasteryzowane, cukier, mleko pełne w proszku, tłuszcz palmowy częściowo utwardzony, serwatka (z mleka), skrobia modyfikowana kukurydziana, syrop glukozowy, regulator kwasowości: wodorowęglan sodu (soda oczyszczona), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), aromat, orzechy arachidowe.

Drożdżówka z kremem kokosowym
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: olej rzepakowy, cukier, ekstrakt kokosa w proszku (zawiera mleko), mleko w proszku odtłuszczone, emulgator lecytyny (z soi) E322, aromat, sól spożywcza, wiórki kokosowe

Drożdżówka z percepanem
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól, krem percepanowy (percepan 53% (pestki moreli, cukier, woda syrop cukru inwertowanego, skrobia), cukier, woda, syrop cukru inwertowanego, białko jajka w proszku, substancja zagęszczająca (mączka chleba świętojańśkiego), substancja konserwująca (kwas sorbowy), aromat)

Drożdżówka z serem
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: ser mielony waniliowy (mleko odtłuszczone pasteryzowane, cukier, skrobia, serwatka w proszku z mleka, alginian sodu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: karoteny, aromat - etylowanilina)

Drożdżówka z serem i owocami
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: ser mielony waniliowy (mleko odtłuszczone pasteryzowane, cukier, skrobia, serwatka w proszku z mleka, alginian sodu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: karoteny, aromat - etylowanilina)

Drożdżówka z czekoladą i owocami
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól
Nadzienie: krem czekoladowy (cukier, oleje roślinne (słonecznikowy, palma), odtłuszczone kakao w proszku 16,5%, orzechy laskowe, skrobia kukurydziana, emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat waniliowy), owoce

Drożdżówki z nadzieniem orzechowym (wianki orzechowe)
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: orzech włoski, cukier, mleko krowie 3,2%

Drożdżówki z nadzieniem makowym (wianki makowe)
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: mak mielony, skórka pomarańczy kandyzowana, rodzynki, orzech włoski, cukier, miód

Napoleon
Mleko 3,2%, śmietanka zwierzęca, cukier, mąka pszenna, masa jajeczna pasteryzowana, woda, masło, skrobia ziemniaczana, sól.

Ciasto bananowe
Banany świeże, mąka T550, margaryna 70%, masa jajeczna, cukier, orzech włoski, rodzynki, cukier waniliowy, proszek do pieczenia, czekolada deserowa [waga 540 g]

Strucla z Nutellą i orzechami
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: krem orzechowy / krem nutella (cukier, oleje roślinne (słonecznikowy, palma), orzechy laskowe, odtłuszczone kakao w
proszku 16,5%, laktoza (z mleka w proszku), emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat waniliowy).

Strucla z nadzieniem makowym
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: mak mielony, skórka pomarańczy kandyzowana, rodzynki, orzech włoski, cukier, miód

Strucla duo
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól, krem czekoladowo-orzechowy (cukier, oleje roślinne (słonecznikowy, palma), orzechy laskowe, odtłuszczone kakao w proszku 16,5%, laktoza (z mleka, w proszku), emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat waniliowy), orzech laskowy krojony

Strucla z jabłkiem i cynamonem
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: jabłka, cukier, skrobia modyfikowana, woda, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, substancje konserwujące - benzoesan sodu i sorbinian potasu, aromat

Strucla z KitKat
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: krem KitKat (cukier, mleko odtłuszczone w proszku, miazga kakaowa, olej roślinny (kokosowy, palmowy), lecytyna sojowa, syrop glukozowy, kakao w proszku, serwatka w proszku, sól, naturalne aromaty, kawałki wafla (gluten)

Piernik ze śliwką suszoną
Mąka pszenna T550, miód, śliwka suszona, cukier, piwo, masa jajeczna pasteryzowana, margaryna roślinna (oleje roślinne w
zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato), przyprawa korzenna (cynamon, gałka muszkatołowa, kardamon), proszek do pieczenia, soda oczyszczona, słód jęczmienny, kakao ciemne, sól

Miodownik klasyczny
Śmietana zwierzęca 18%, mąka T550, miód, cukier, masa jajeczna pasteryzowana, czekolada biała, margaryna roślinna (oleje roślinne w zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato

Sernik z orzechami w karmelu
Ser śmietankowy (cream cheese: ser twarogowy, białka mleka, sól), cukier, jaja sciółkowe, mąka t550, masło,
śmietana zwierzęca 18%, skrobia ziemniaczana, pasta waniliowa z Madagaskaru, sok z cytryny, proszek do pieczenia.
Polewa: śmietanka zwierzęca 36%, cukier, orzech arachidowy, masło

Sernik pistacjowy
Ser śmietankowy (cream cheese: ser twarogowy, białka mleka, sól), cukier, jaja sciółkowe, mąka t550, masło,
śmietana zwierzęca 18%, skrobia ziemniaczana, pasta waniliowa z Madagaskaru, sok z cytryny, pasta pistacjowa, pistacje prażone, proszek do pieczenia. Polewa: polewa pistacjowa z kawałkami pistacji (cukier, oleje roślinne (słonecznikowy, tłuszcz palomy), granulat z prażonych pistacji, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka z mleka,
emulgator - lecytyna słonecznikowa, laktoza (z mleka), skrobia.

Muffinki czekoladowe
z kandyzowaną wiśniami
Mąka pszenna, cukier, mleko 3,2% (laktoza), wiśnia kandyzowana, margaryna roślinna (oleje roślinne w zmiennych
proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny;
regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato), masa jajeczna pasteryzowana, czekolada deserowa, kakao ciemne w proszku

Muffinki waniliowe
z kandyzowaną porzeczką
Mąka pszenna T550, cukier, porzeczka czarna kandyzowana, mleko, masa jajeczna, pasta waniliowa, proszek do pieczenia [waga 120 g]

Cynamonki
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, cynamon mielony, drożdże, cukier waniliowy, sól

Serce maślane
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól