Słodkie wypieki
Doskonałe ciasto drożdżowe posypane słodką i rozpływającą się w ustach kruszonką.
Mąka T550, masa jajeczna, cukier, skórki owoców kandyzowanych, margaryna roślinna (oleje roślinne w zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato), cukier waniliowy, proszek do pieczenia, sól
Mąka T550, masa jajeczna, cukier, skórki cytrynowe kandyzowane, margaryna roślinna (oleje roślinne w zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato), cytryna świeża (sok + skórki), proszek do pieczenia, sól.
Polewa: cukier puder, sok ze świeżej cytryny, masło
Mąka T550, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, skórki pomarańczowe kandyzowane, margaryna roślinna (oleje
roślinne w zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów
tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato), kakao ciemne, pomarańcze świeże (sok + skórki), proszek do pieczenia, sól.
Polewa: czekolada deserowa, śmietanka 36%, masło
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: owoce (do wyboru: wiśnia, jagoda, malina, truskawka, śliwka), cukier, skrobia ziemniaczana. Opcja płatki migdałowe
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: ser mielony waniliowy (mleko odtłuszczone pasteryzowane, cukier, skrobia, serwatka w proszku z mleka, alginian sodu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: karoteny, aromat - etylowanilina)
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: ser mielony waniliowy (mleko odtłuszczone pasteryzowane, cukier, skrobia, serwatka w proszku z mleka, alginian sodu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: karoteny, aromat - etylowanilina)
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól
Nadzienie: krem czekoladowy (cukier, oleje roślinne (słonecznikowy, palma), odtłuszczone kakao w proszku 16,5%, orzechy laskowe, skrobia kukurydziana, emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat waniliowy), owoce
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: orzech włoski, cukier, mleko krowie 3,2%
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: mak mielony, skórka pomarańczy kandyzowana, rodzynki, orzech włoski, cukier, miód
Mleko 3,2%, śmietanka zwierzęca, cukier, mąka pszenna, masa jajeczna pasteryzowana, woda, masło, skrobia ziemniaczana, sól.
Banany świeże, mąka T550, margaryna 70%, masa jajeczna, cukier, orzech włoski, rodzynki, cukier waniliowy, proszek do pieczenia, czekolada deserowa [waga 540 g]
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: krem orzechowy / krem nutella (cukier, oleje roślinne (słonecznikowy, palma), orzechy laskowe, odtłuszczone kakao w
proszku 16,5%, laktoza (z mleka w proszku), emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat waniliowy).
Mąka pszenna T550, woda, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, masło, drożdże, cukier waniliowy, sól.
Nadzienie: mak mielony, skórka pomarańczy kandyzowana, rodzynki, orzech włoski, cukier, miód
Mąka T550, miód, śliwka suszona, cukier, piwo, masa jajeczna pasteryzowana, margaryna roślinna (oleje roślinne w
zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów
tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato), przyprawa korzenna (cynamon,
gałka muszkatołowa, kardamon), proszek do pieczenia, soda oczyszczona, słód jęczmienny, kakao ciemne, sól
Śmietana zwierzęca 18%, mąka T550, miód, cukier, masa jajeczna pasteryzowana, czekolada biała, margaryna roślinna (oleje roślinne w zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato
Ser śmietankowy (cream cheese: ser twarogowy, białka mleka, sól), cukier, jaja sciółkowe, mąka t550, masło,
śmietana zwierzęca 18%, skrobia ziemniaczana, pasta waniliowa z Madagaskaru, sok z cytryny, proszek do pieczenia.
Polewa: śmietanka zwierzęca 36%, cukier, orzech arachidowy, masło
Ser śmietankowy (cream cheese: ser twarogowy, białka mleka, sól), cukier, jaja sciółkowe, mąka t550, masło,
śmietana zwierzęca 18%, skrobia ziemniaczana, pasta waniliowa z Madagaskaru, sok z cytryny, pasta pistacjowa, pistacje prażone, proszek do pieczenia. Polewa: polewa pistacjowa z kawałkami pistacji (cukier, oleje roślinne (słonecznikowy, tłuszcz palomy), granulat z prażonych pistacji, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka z mleka,
emulgator - lecytyna słonecznikowa, laktoza (z mleka), skrobia.
Mąka pszenna, cukier, mleko 3,2% (laktoza), wiśnia kandyzowana, margaryna roślinna (oleje roślinne w zmiennych
proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny;
regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato), masa jajeczna pasteryzowana, czekolada deserowa, kakao ciemne w proszku
Mąka T550, cukier, porzeczka czarna kandyzowana, mleko, masa jajeczna, pasta waniliowa, proszek do pieczenia [waga 120 g]