Ciasteczka

Ciasteczka owsiane z rodzynkami
Płatki owsiane, mąka pszenna, cukier, margaryna roślinna (oleje roślinne w zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato), masa jajeczna pasteryzowana, rodzynki, cynamon, proszek do pieczenia, sól

Ciasteczka orzechowe z czekoladą
Orzech włoski, mąka pszenna, cukier, margaryna roślinna, czekolada deserowa

Ciasteczka orzechowe (pakowane)
Mąka pszenna, orzech włoski, margaryna roślinna (oleje roślinne w zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy,
palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas
cytrynowy; barwnik annato), cukier

Ciasteczka migdałowe
Mąka pszenna, mąka migdałowa, margaryna roślinna (oleje roślinne w zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato), cukier

Cookies z czekoladą
Mąka pszenna, margaryna (oleje roślinne w zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato), cukier, czekolada deserowa, masa jajeczna pasteryzowana, proszek do pieczenia

Kada
Mąka pszenna, orzech włoski, cukier, jogurt naturalny, soda oczyszczona, masło, żółtko, cukier waniliowy, sól

Tarta pistacjowa z malinami
Mąka pszenna T550, margaryna roślinna, masa jajeczna, cukier puder, malina mrożona, cukier, pektyna, mascarpone, krem pistacjowy (cukier, oleje tłusczone roślinne, pistacje(15%), laktoza (z mleka), mleko w proszku, skrobia kukurydziana, barwniki (antocyjany, kurkumina), emulgator (lecytyna słonecznikowa)), malina liofilizowana

Tarta creme brulle
creme brulee (uwodnione odtłuszczone mleko, cukier, olej palmowy, żółtko jajka skrobia kukurydziana, stabilizatory (karagen, cytrynian sodu), emulgator(E471), środki aromatyzujące, barwnik (karoten)), śmietanka zwierzęca, mąka pszenna T550, margaryna, czekolada biała, cukier, masa jajeczna, żelatyna, pasta waniliowa (syrop glukozowy, cukier, woda, aromaty, modyfikowana skrobia kukurydziana, wyczerpany proszek z ziaren wanilii, barwnik (kurkuma, karmel), proszek do pieczenia

Tarta z orzechami w karmelu
orzech włoski, orzech arachidowy, mąka pszenna T550, karmel (cukier, syrop glukozowy, skondensowane mleko słodzone, woda, masło niesolone, złoty syrop, olej roślinny palmowy, sól, lecytyna rzepakowa, aromat naturalny), margaryna, śmietanka zwierzęca, masa jajeczna, żelatyna, proszek do pieczenia

Kulki czekoladowe
Mąka T550, masa jajeczna pasteryzowana, cukier, skórki pomarańczowe kandyzowane, margaryna roślinna (oleje roślinne w zmiennych proporcjach: rzepakowy, kokosowy, palmowy; woda; emulgatory: moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik annato), kakao ciemne, pomarańcze świeże (sok + skórki), proszek do pieczenia, sól, mleko skondensowane, masło, orzech arachidowy