Chleby pszenne
Pieczywo z mąki pszennej w Polsce jest nadal popularne, świadczą o tym pytania od naszych klientów o najlepsze w Krakowie chleby pszenne.
Mąka pszenna T550, woda, sól, drożdże
Mąka pszenna T550, woda, semolina, mleko, sól, zakwas (woda, przemiały pszenicy i żyta, mąka z zarodków pszennych), ocet winny, sól, sukier, drożdże
Mąka pszenna T550, woda, sól, olej rzepakowy, drożdże
Mąka pszenna T550, woda, sól, oliwa z oliwek, drożdże
Mąka pszenna T550, woda, sól, oliwa z oliwek, drożdże
Mąka pszenna T550, woda, sól, drożdże
Mąka pszenna T550, woda, zakwas: woda, płatki ziemniaczane (10%), słód pszenny, słód jęczmienny, mąka pszenna, ocet winny, suszone ziemniaki (10%), olej rzepakowy, drożdże, sól.
Mąka pszenna T550, woda, sól, drożdże
Mąka T550, woda, mąka graham T1850, zakwas: woda, płatki ziemniaczane (10%), słód pszenny, słód jęczmienny, mąka pszenna, ocet winny, suszone ziemniaki (10%), olej rzepakowy, drożdże, sól.
Mąka T550, woda, zakwas: woda, płatki ziemniaczane (10%), prażona cebula, słód pszenny, słód jęczmienny, mąka pszenna, ocet winny, suszone ziemniaki (10%), olej rzepakowy, drożdże, sól.
Mąka pszenna T550, mąka z semoliny, zakwas pszenny (mąka pszenna, woda) woda, mleko sojowe, sól, węgiel aktywny, drożdże, szpinak